Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2622
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2622
Składniki
Przygotować należy galaretkę wg.przepisu i wstawić do lodówki aby zastygła.
Kiedy już galaretka zstężeje - do miski wlewamy smietanę kremówkę i ubijamy na sztywno.
Dodajemy 5 łyżek cukru pudru i ubijamy ponownie.
Na koniec dodajemy serek mascarpone .Miksujemy.
Galaretkę zstężałą kroimy nożem na kwadraciki i wrzucamy do masy. Mieszamy.
Nakładamy do pucharków . Dajemy na mase ananasy pokrojone i rodzynki. I do lodówki. SMACZNEGO ŁASUCHY!