Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Blok czekoladowy"
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2650
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 987
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2650
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 987
Składniki
Zagotuj wodę, cukier oraz margarynę. Wymieszaj kakao i mleko w proszku, wsyp do margaryny. Dodaj pokruszone herbatniki oraz żurawiny. Wlej do natłuszczonej formy keksowej. Wstaw blaszkę do lodówki, aby masa stężała.
Porcje 20. 40 min. Cena 0,95 zł. Kalorie 346 kcal.
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Takie jest życie