Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Blok czekoladowy"
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 3548
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 718
Jajka po benedyktyńsku (Eggs Benedict) to danie śniadaniowe wywodzące się z k...
Odsłon: 473
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 211
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 3548
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 718
Jajka po benedyktyńsku (Eggs Benedict) to danie śniadaniowe wywodzące się z k...
Odsłon: 473
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 211
Składniki
Zagotuj wodę, cukier oraz margarynę. Wymieszaj kakao i mleko w proszku, wsyp do margaryny. Dodaj pokruszone herbatniki oraz żurawiny. Wlej do natłuszczonej formy keksowej. Wstaw blaszkę do lodówki, aby masa stężała.
Porcje 20. 40 min. Cena 0,95 zł. Kalorie 346 kcal.
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Takie jest życie