Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosty deser, gotowy w dosłownie kilka minut!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13543
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 871
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13543
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 871
Składniki
W jednym pojemniku przygotować wg.przepisu na opakowaniu 2 opakowania gorących kubków dr Oetkera. W międzyczasie do każdego pucharka na dno pokruszyć po jednej rurce waflowej (takiej bez nadzienia:) Dodajemy do każdego pucharka troche kisielu (musi nam zostać jeszcze połowa na drugą warstwę,więc nie wlewamy póki co całego kisielu), następnie dorzucamy na kisiel ok.6 łyżek musu jabłkowego, na to znowu kisiel, a na samym wierzchu kruszymy po jeszcze jednej rurce. Gotowe!