Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakuje jak kompot !!mozna z winem lub nie
Dobrze dobrane wino podkreśla smak wielu potraw . Sylwester bez szampana ? Do...
Odsłon: 3954
Ciasto ucierane,smaki lata i jesieni pomieszane,pysznie i kolorowo. Serdeczni...
Odsłon: 603
Proste, ale jakże efektowne ciasto bez pieczenia na bazie serka waniliowego i...
Odsłon: 5745
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 113
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 166
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 113
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 166
Składniki
Brzoskwinie i ananasy odcedzić, zachować syrop.Owoce pokroić na małe kawalki.Cytryny sparzyć i pokroić na plastry.Owoce włożyć do dużego naczynia, wlać syrop z puszek i nektar wieloowocowy.Chłodzić przez kilka godzin w lodówce.Przed podaniem uzupełnić winem musującym.
Przepisy Desery
Desery
Ciasto ambitnej żony
Desery
Słonecznikowiec
Desery
Ptasie mleczko z galaretką
Desery
Sernik Dalgona coffee
Ciasto ambitnej żony
Jeśli masz ochotę zrobić wrażenie na całej rodzinie, przygotuj ciasto ambitne...
Odsłon: 78287
Słonecznikowiec
Słonecznikowiec nie jest bardzo popularnym ciastem, a szkoda. Dawniej ciasto...
Odsłon: 59725