Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe,szybkie i pyszne:) Coś dla miłośników czekolady:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Czekoladę z masłem rozpuszczamy w kąpieli wodnej.Studzimy.
Jajka ubijamy mikserem stopniowo dodajemy cukier i mąkę.Do masy wolnym strumieniem wlewamy masę czekoladową.
Ciasto wlewamy do wyłożonej papierem tortownicy.
Pieczemy 25-30 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni celsjusza
Do ciasta można dodać drobno posiekane orzechy lub rodzynki:)
Smacznego:)