Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11004
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41867
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4970
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45833
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 11004
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41867
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4970
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45833
Składniki
Jedną tabliczkę czekolady ścieramy na tartce .
Pozostałe łamiemy i rozuszczamy w garnuszku na małym ogniu z dodatkiem masła i aromatem.
Jajka ubiajmy na puszysta masę( (ubijałam pierwsze białka ze szczypta soli,nastepnie żótka)+ cukier.
Dodajemy powoli masę czekoladową i miksujemy przez chwile na wolnych obrotach.
Dodajemy przesianą mąkę,proszek do pieczenia i delikatnie mieszamy na jednolita masę.
Wylewamy ciasto do wysmarowanej formy.
Na wierzch posypujemy startą wczesniej czekoladę.
Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez 20minut.
Smacznego