Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Składniki
Jedną tabliczkę czekolady ścieramy na tartce .
Pozostałe łamiemy i rozuszczamy w garnuszku na małym ogniu z dodatkiem masła i aromatem.
Jajka ubiajmy na puszysta masę( (ubijałam pierwsze białka ze szczypta soli,nastepnie żótka)+ cukier.
Dodajemy powoli masę czekoladową i miksujemy przez chwile na wolnych obrotach.
Dodajemy przesianą mąkę,proszek do pieczenia i delikatnie mieszamy na jednolita masę.
Wylewamy ciasto do wysmarowanej formy.
Na wierzch posypujemy startą wczesniej czekoladę.
Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez 20minut.
Smacznego