Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1534
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231929
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1534
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231929
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Składniki
biszkopt:białka ubić na sztywną pianę dodać cukier.Nadal ubijając dodawać po 1 żółtku.Do ubitych jajek dodać olej oraz mąkę połączoną z proszkiem.Piec około 30 min. po upieczeniu biszkopt ostudzić i zdjąć skórkę ,wyrównać.
Połowę brzoskwiń i 34 soku zmiksować i śmietanę ubić z cukrem .Do ubitej śmietany dodać po łyżce zmiksowanych brzoskwiń galaretki rozpuścić w 300ml wody.Tężejące wlać do masy. DODATKOWO: delicje brzoskwiniowe około 15 szt. galaretka brzoskwiniowa.Kolejność:na biszkopt wlać połowę masy wstawić do lodówki,gdy zgęstnieje ułożyć delicjei zalać resztą masy.Całość wstawić do lodówki udekorować według uznania