Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11141
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3831
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11141
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3831
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Umiec biszkopt według własnego uznania.
Z brzoskwiń odlać sok i dolać wody aby w sumie był 1 litr, dodać 2 łyżki cukru, trochę odlać do wymieszania budyniu. Resztę zagotować i wlać rozpuszczony bydyń, w gorącą masę włożyć kostkę margaryny i wsypać 2 galaretki, włożyć pokrojone w kostke brzoskwinie, wszystko wymieszać i włożyć na biszkopt.
Po ostygnięciu masy wkładany ubitą śmietanę.