Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy tylko opakowanie budyniu, mleko, truskawki, i deser gotowy!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Przygotowac budyn.Truskawki umyc, odszypułkowac, pokroic w plasterki, posłodzic do smaku. Pucharki napełniac budyniem do 1/3 wysokosci, następnie wyłozyc truskawki, znow budyn i na wierzch truskawki. Schłodzic w lodowce.
Smacznego !!!