Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy tylko opakowanie budyniu, mleko, truskawki, i deser gotowy!
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 7
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 2635
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 27
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 4578
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 7
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 2635
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 27
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 4578
Składniki
Przygotowac budyn.Truskawki umyc, odszypułkowac, pokroic w plasterki, posłodzic do smaku. Pucharki napełniac budyniem do 1/3 wysokosci, następnie wyłozyc truskawki, znow budyn i na wierzch truskawki. Schłodzic w lodowce.
Smacznego !!!