Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy tylko opakowanie budyniu, mleko, truskawki, i deser gotowy!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 604
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12186
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13503
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2752
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 604
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12186
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13503
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2752
Składniki
Przygotowac budyn.Truskawki umyc, odszypułkowac, pokroic w plasterki, posłodzic do smaku. Pucharki napełniac budyniem do 1/3 wysokosci, następnie wyłozyc truskawki, znow budyn i na wierzch truskawki. Schłodzic w lodowce.
Smacznego !!!