Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na podanie słodkiej przekąski.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 907
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 907
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4543
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
Wsyp budyń waniliowy do pół szklanki zimnego mleka i wymieszaj. Do 0,5 l gotującego się mleka wlej rozdrobiony budyń. Ciągle mieszając gotuj jeszcze przez 0,5 minuty. Gotowy budyń wlej do jednej połówki foremki. Budyń czekoladowy przygotuj tak samo, tylko do szklanki dodaj jeszcze łyżkę kakao. Podawaj póki budyń jeszcze jest ciepły!