Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na podanie słodkiej przekąski.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1447
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1592
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1447
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1592
Składniki
Wsyp budyń waniliowy do pół szklanki zimnego mleka i wymieszaj. Do 0,5 l gotującego się mleka wlej rozdrobiony budyń. Ciągle mieszając gotuj jeszcze przez 0,5 minuty. Gotowy budyń wlej do jednej połówki foremki. Budyń czekoladowy przygotuj tak samo, tylko do szklanki dodaj jeszcze łyżkę kakao. Podawaj póki budyń jeszcze jest ciepły!