Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dosyć kaloryczny deser, który może być podawany tak na gorąco jak i na zimno.
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 830
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 178
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 1890
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 830
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 178
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 1890
Składniki
Budyń ugotować rozlać do miseczek, nałożyć owoce /ja nakładam maliny z których robiłam nalewkę/ więc mają trochę procentów i są dosyć słodkie ale za to pycha / nałożyć bitą śmietanę polać sosem, włożyć rurki. Smacznego.