Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88637
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11855
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1918
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88637
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11855
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1918
Składniki
mieszmy suche skladniki, dodajemy zakwas i wode mieszamy przekladamy do natluszczonej foremki i zostawiamy do wyrosniecia na ok 5 godz , mozna troche przyspieszyc i wlozyc do piekarnika na 50 stopni az wyrosnie, pieczemy okolo godziny w 180 stopni;-)