Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale pachnący i smaczny chleb. Zdrowy i własny
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1599
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1599
Składniki
Rozpuścić cukier i drożdże w 1l letniej wody i zostawić na 15 min
do zaczynu wsypać wszystkie składniki i miksować
przykryć ściereczką niech rośnie przez godzinę
2 formy podłużne wysmarować olejem i wyłożyć do nich ciasto
włożyć do lekko nagrzanego piekarnika a następnie piec w temp.200st przez godzinę
Wyjąć chleb z foremek i odstawić do wystygnięcia na ruszcie
SMACZNEGO