Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
*Po prostu - samo zdrowie! *Jak się zacznie je konsumować, to nie nie można przestać ;), choć trzeba im oddać to, ze są dość syte. *Dla fanów cynamonu - istna poezja! *Można zamrażać.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1583
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 414
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1583
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 414
Składniki
Suche składniki wymieszać.
Jajka rozmącić z płynem i wlać do suchej mieszanki. Dokładnie wymieszać
Formować łyżką placuszki. Piec 10-15 min. w 200 st.[termoobieg] * wychodzi ok.50 ciasteczek