Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszną przekąską, kiedy mam ochotę na coś słodkiego,szybkiego i taniego. Polecam je łasuchom, którzy chcą coś przegryźć.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34109
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1272
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34109
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1272
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Składniki
Jajka wbij do miski. Dodaj roztopione masło, kakao, cukier oraz sól i wymieszaj. Dosyp przesianą mąkę i proszek do pieczenia.
Mieszaj, aż składniki się połączą i ciasto będzie gładkie. Upewnij się, czy mąka nie przylega do dna miski.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Łyżką ułóż na blasze kopczyki ciasta. Wstaw do piekarnika i piecz przez 30 minut w 180 C.
Smacznego!!!!!