Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4459
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1064
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3139
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4459
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1064
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3139
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem dodać make ,proszek i białka i olej i miksować do jednolitej masy.i wlać do foremki wcześniej wysmarowana tłuszczem.Piec w 180 stopniach ok 20 min.
z soku z ananasów ugotować budyń,gdy ostygnie dodać żółtka i wymieszać.Margarynę zmiksować i dodawać budyń i miksować co uzyskania masy.Ananasy pokroić w kostkę i dodać do masy lekko wymieszać.Mase położyć na ostudzony biszkopt.
białka ubić z cukrem na sztywna piane i dodać kokos i wymieszać.Blaszkę wyłożyć papierem do ciast i wlać ten kokos .Piec ok 25 min do zarumienienia .w temperaturze 200 stopni.
gdy ostygnie położyć na masę ananasowa i polać polewa według uznania.