Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto brzoskwiniowe"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 40
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 91
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 40
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 91
Składniki
. Ciasto: żółtka ubij z cukrem oraz wodą. Dodaj resztę składników. Na końcu dodaj ubite na sztywno białka. Upiecz biszkopt, ostudź. Wymieszaj ponczu, nasącz ciasto.
Krem: ugotuj kisiele w połowie ilości wody niż podana w przepisie. Wymieszaj z pokrojonymi brzoskwiniami, wyłóż na ciasto.
Posyp uprażonymi wiórkami.
Porcje: 15 Przygot. 65 min, Cena: 1,80 zł, Kalorie: 270Źródło: Bella Relaks