Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto brzoskwiniowe"
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 165
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104516
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 340
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9045
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 165
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104516
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 340
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9045
Składniki
. Ciasto: żółtka ubij z cukrem oraz wodą. Dodaj resztę składników. Na końcu dodaj ubite na sztywno białka. Upiecz biszkopt, ostudź. Wymieszaj ponczu, nasącz ciasto.
Krem: ugotuj kisiele w połowie ilości wody niż podana w przepisie. Wymieszaj z pokrojonymi brzoskwiniami, wyłóż na ciasto.
Posyp uprażonymi wiórkami.
Porcje: 15 Przygot. 65 min, Cena: 1,80 zł, Kalorie: 270Źródło: Bella Relaks