Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto brzoskwiniowe"
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4307
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4307
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Składniki
. Ciasto: żółtka ubij z cukrem oraz wodą. Dodaj resztę składników. Na końcu dodaj ubite na sztywno białka. Upiecz biszkopt, ostudź. Wymieszaj ponczu, nasącz ciasto.
Krem: ugotuj kisiele w połowie ilości wody niż podana w przepisie. Wymieszaj z pokrojonymi brzoskwiniami, wyłóż na ciasto.
Posyp uprażonymi wiórkami.
Porcje: 15 Przygot. 65 min, Cena: 1,80 zł, Kalorie: 270Źródło: Bella Relaks