Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto chałwowe"
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 337
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 337
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
Zagotuj 1,5 szkl. mleka. Resztę mleka zmiksuj z jajkami, mąkami i cukrem. Wlej do mleka. Zimny budyń utrzyj z masłem i chałwą.
Nasącz blaty. Posmaruj je konfiturą i kremem, złóż razem. Wierzchni blat polej polewą. Schłodź.
<strong>Porcje 15. 60 min. Cena 1,80 zł. Kalorie 369 kcal.</strong>Źródło: Takie jest życie