Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie ciasto. Zawsze go pezygotowuję, jak za godzinę maja przyjść goście.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 554
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 554
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Cukier+ jajka + olej-mieszamy na masę. Dodajemy marmoladę(dżem), mąkę, mleko, kakao, proszek i sodę i dalej miksujemyDodajemy bakalie.Ciasto wylewamy na blaszkę posmarowaną i posypaną kaszą. Piec ok.45 min. Można polać polewą lub lukrem.