Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414069
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2232
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414069
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2232
Składniki
Zrobić krem: 3 szkl mleka zagotować z cukrem i cukrem wanilinowym. Resztę mleka wymieszać z mąkami i ugotować budyń. Zimny utrzeć z masłem.
Dużą blachę wyłożć krakersami, posmarować kremem, teraz druga warstwa krekersów i znowu krem. Tak samo trzecia warstwa krakersów i krem. Wierzch można posypać kokosem.