Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3779
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 949
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 230
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34215
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 562
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3779
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 949
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 230
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34215
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 562
Składniki
Zrobić krem: 3 szkl mleka zagotować z cukrem i cukrem wanilinowym. Resztę mleka wymieszać z mąkami i ugotować budyń. Zimny utrzeć z masłem.
Dużą blachę wyłożć krakersami, posmarować kremem, teraz druga warstwa krekersów i znowu krem. Tak samo trzecia warstwa krakersów i krem. Wierzch można posypać kokosem.