Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, delikatne ciasto...Zawsze się udaje:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Ugotować budynie wg. przepisu. Ucieramy jajka z cukrem, dodajemy margarynę , mąki z proszkiem do pieczenia.Ucieramy na gładką masę.2/3 ciast wykładamy na blaszkę, na ciasto pokrojone w plastry jabłka i wylewamy ciepły budyń. Resztę ciasta rozsmarowujemy na budyniu. Pieczemy ok 45-50 min w tem. 180 st.C.