Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe wykorzystanie kuchennych resztek.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1569
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 323
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1569
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 323
Składniki
Czerstwy chleb rozdrobnic na kawalki. Zalac najlepiej cieplym mlekiem. Gniesc razem rekami. Dodac jajka, wmieszac. Dodac kakao, dobrze wymieszac z cala masa. Dodac cukier, jezeli ktos lubi bardziej slodkie ciasta mozna cukru dodac wiecej. Po czym calosc przelozyc do wysmarowanej margaryna foremki (jak np. na lasagne, lub karzdej innej nie zbyt duzej). Piec przy 180°C przez 45 min. Smacznego !!