Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 304
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 187
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 304
Składniki
Obrane jabłka kroimy w dość duże cząstki mieszamy z cukrem,olejem ,kakao odstawiamy w chłodne miejsce na 1-2 godziny(należ co jakiś czas zamieszać)dodajemy jajka mieszamy,dodajemy resztę suchych składników i orzechy dokładnie mieszamy wykładamy na przygotowaną dużą blachę(papier lub natłuszczonej i wysypanej) .Pieczemy ok 50-55 minut w temperaturze 180 2. Polewa-2łyżki margaryny Kasi,troszeczkę mleka rozpuszczamy na parze ,po zdjęciu z ogrzewania miksuję z 2 żółtkami i łyżką gęstej śmietany polewa jest miękka i smaczna