Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W lodówce leżało mango i spoglądało tęsknie. A my nie mieliśmy na nie pomysłu aż do dzisiaj. A może tak ciasto? Problem niestety że mieliśmy je jedno tak jak jedną mieliśmy pomarańczę. Tak więc postanowiliśmy połączyć te dwa i owoce i to co nam wyszło. Ponieważ ciasto wyszło o dziwo takie nie brazylijskie bo nie diabelnie słodkie polaliśmy je polewą czekoladową. Jeszcze słodka kawa i.... można zapomnieć o deszczu na zewnątrz.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24782
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24782
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 77
Składniki
Przygotowanie: W mikserze ubijamy cukier z margaryną. Dodajemy jajka, a następnie sok z manga i pomarańczy, mąkę i proszek do pieczenia. Wlewamy masę do foremki i pieczemy godzinę w piekarniku (elektrycznym) w temperaturze 160C. Przygotowanie polewy: Składniki polewy zagotować w rondelku i utrzymać na ogniu przez ok. 5 minut, aż cukier się w pełni roztopi.