Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W lodówce leżało mango i spoglądało tęsknie. A my nie mieliśmy na nie pomysłu aż do dzisiaj. A może tak ciasto? Problem niestety że mieliśmy je jedno tak jak jedną mieliśmy pomarańczę. Tak więc postanowiliśmy połączyć te dwa i owoce i to co nam wyszło. Ponieważ ciasto wyszło o dziwo takie nie brazylijskie bo nie diabelnie słodkie polaliśmy je polewą czekoladową. Jeszcze słodka kawa i.... można zapomnieć o deszczu na zewnątrz.
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 48
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 22
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 45
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 313
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2534
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 48
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 22
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 45
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 313
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2534
Składniki
Przygotowanie: W mikserze ubijamy cukier z margaryną. Dodajemy jajka, a następnie sok z manga i pomarańczy, mąkę i proszek do pieczenia. Wlewamy masę do foremki i pieczemy godzinę w piekarniku (elektrycznym) w temperaturze 160C. Przygotowanie polewy: Składniki polewy zagotować w rondelku i utrzymać na ogniu przez ok. 5 minut, aż cukier się w pełni roztopi.