Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto z winogronami"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7847
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3063
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7847
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3063
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Białka ubij. Dodawaj stopniowo cukier, a potem żółtka. Miksuj. Dodaj mąkę, proszek. Ciasto wylej do formy. Piecz w 180°C przez 30 minut.
Biszkopt ostudź. Galaretki rozpuść, ostudź. Zrób budyń. Gdy ostygnie, zmiksuj z masłem. Biszkopt posmaruj kremem budyniowym, ułóż porcję galaretki. Ostudź.
Serek wymieszaj z żelatyną i kawałkami galaretki. Ułóż na cieście. Udekoruj winogronami i galaretką.
CZAS: około 2 godzinyŹródło: Dobry Tydzień