Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze i najsmaczniejsze ciasto. Nie ma praw się nie udać. Zawsze wychodzi pyszne. Można śliwki zastąpić innymi owocami.
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5...
Odsłon: 96
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna...
Odsłon: 82
Bardzo smaczne, proste i szybkie ciasto, idealne na różne okazje.
Odsłon: 437
"Całodzienne śniadanie" to tłumaczenie nazwy angielskiego dania zwanego "All...
Odsłon: 126
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5...
Odsłon: 96
Najlepsza surówka z selera, gruszki i marchewki z dodatkiem żurawiny idealna...
Odsłon: 82
Bardzo smaczne, proste i szybkie ciasto, idealne na różne okazje.
Odsłon: 437
"Całodzienne śniadanie" to tłumaczenie nazwy angielskiego dania zwanego "All...
Odsłon: 126
Składniki
Jajka ubić z cukrem na gładką masę. Do miski przesiać mąkę oraz proszek do pieczenia. Do ciasta dodać roztopioną margarynę. Wszystkie składniki razem połączyć do uzyskania gładkiej lekko gęstej konsystencji.
Wylać na brytfannę i poukładać połówki śliwek. Piec ok. 40 minut w temperaturze 190 stopni.