Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prost, szybko a jaki smak! najszybsze ciacho jakie w życiu robiłam:) a nikt ze znajomych nie mógł się oderwać:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1958
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2636
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1958
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2636
Składniki
Do mąki dodać sól, cukier, lekko ubite już jajka i mleko. Wszystko razem zmiksować
Wiśnie wyłożyć na dnie natłuszczonego i posypanego cukrem pudrem naczynia żaroodpornego
Zalać ciastem i piec 35-40 minut
Gotowe clafoutis odwrócić aby owoce były na wierzchu i posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO! >> najlepiej smakuje kiedy jest ciepłe!