Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cukinia faszerowana mięsem i ryżem"
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 912
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 912
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Składniki
Rozgrzej 3 łyżki oleju i zrumień pokrojoną cebulę oraz czosnek. Włóż mięso i smaż chwilę. Dodaj ugotowany ryż, zielony groszek, włóż przecier pomidorowy i smaż chwilę razem. Przypraw farsz.
Cukinię przekrój na pół, wydrąż nasiona. Miseczki napełnij farszem. Ułóż w naczyniu żaroodpornym i piecz ponad godzinę w temp. 190°C. Przed końcem posyp startym żółtym serem. Zapiekaj chwilę.
<strong>Przepis przysłała Alina Waliczek z Dzimierza.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie