Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cukinia faszerowana mięsem i ryżem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1802
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1533
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1967
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1802
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1533
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1967
Składniki
Rozgrzej 3 łyżki oleju i zrumień pokrojoną cebulę oraz czosnek. Włóż mięso i smaż chwilę. Dodaj ugotowany ryż, zielony groszek, włóż przecier pomidorowy i smaż chwilę razem. Przypraw farsz.
Cukinię przekrój na pół, wydrąż nasiona. Miseczki napełnij farszem. Ułóż w naczyniu żaroodpornym i piecz ponad godzinę w temp. 190°C. Przed końcem posyp startym żółtym serem. Zapiekaj chwilę.
<strong>Przepis przysłała Alina Waliczek z Dzimierza.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie