Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 797
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 797
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
skł; 15dag masła,25dag cukru,6zółtek,10dag miodu płynnego,30dag zmielonego maku, 5 dag kakao,1 łyz sody,1 łyz cynamonu,3łyz maki ziemniaczanej . Wykonanie; utrzec,masło cukier ,zółtka, dodac miod,zmielony mak i ucierac ok 30 min.Dodac kakao sode cynamon make ziemniaczana i dokładnie wymieszac.Ubic piane z białek dodac do ciasta i delikatnie wymieszac.Piec w temp 180 stopni ok 1 godziny przekroic na 2 placki