Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7703
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2911
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7703
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2911
Składniki
skł; 15dag masła,25dag cukru,6zółtek,10dag miodu płynnego,30dag zmielonego maku, 5 dag kakao,1 łyz sody,1 łyz cynamonu,3łyz maki ziemniaczanej . Wykonanie; utrzec,masło cukier ,zółtka, dodac miod,zmielony mak i ucierac ok 30 min.Dodac kakao sode cynamon make ziemniaczana i dokładnie wymieszac.Ubic piane z białek dodac do ciasta i delikatnie wymieszac.Piec w temp 180 stopni ok 1 godziny przekroic na 2 placki