Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie cynamonowe ciastka przekładane dżemem.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5509
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1009
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11989
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5118
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1428
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5509
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1009
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11989
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5118
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1428
Składniki
Zgodnie z instrukcją na filmie: zmiksować kolejno: masło, cukier, jajka, mleko, cynamon, mąkę. Zagnieść ciasto i dać na 40 min. do lodówki. Rozwałkować, wycinać ciastka i piec 15 min. w 200 st. C. Dżem zblendować i przełożyć nim wystudzone ciastka.