Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie cynamonowe ciastka przekładane dżemem.
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1569
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 160
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1569
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 160
Składniki
Zgodnie z instrukcją na filmie: zmiksować kolejno: masło, cukier, jajka, mleko, cynamon, mąkę. Zagnieść ciasto i dać na 40 min. do lodówki. Rozwałkować, wycinać ciastka i piec 15 min. w 200 st. C. Dżem zblendować i przełożyć nim wystudzone ciastka.