Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Czekoladowe herbatniki"
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 208
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 208
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Składniki
Wymieszaj 2 łyżki kakao z łyżeczką przyprawy do piernika. Dodaj do składników ciasta podstawowego. Zagnieć ciasto. Cienko rozwałkuj i foremkami wytnij drobne ciastka. Piecz je 15 min w temperaturze 180 st.
Rada: kakao rozpuść w odrobinie gorącej wody lub przesiej, a w ciastkach nie będzie grudek.Źródło: Tina