Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Czekoladowe herbatniki"
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15138
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3721
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8929
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15138
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3721
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8929
Składniki
Wymieszaj 2 łyżki kakao z łyżeczką przyprawy do piernika. Dodaj do składników ciasta podstawowego. Zagnieć ciasto. Cienko rozwałkuj i foremkami wytnij drobne ciastka. Piecz je 15 min w temperaturze 180 st.
Rada: kakao rozpuść w odrobinie gorącej wody lub przesiej, a w ciastkach nie będzie grudek.Źródło: Tina