Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Czekoladowe herbatniki"
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 328
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 328
Składniki
Wymieszaj 2 łyżki kakao z łyżeczką przyprawy do piernika. Dodaj do składników ciasta podstawowego. Zagnieć ciasto. Cienko rozwałkuj i foremkami wytnij drobne ciastka. Piecz je 15 min w temperaturze 180 st.
Rada: kakao rozpuść w odrobinie gorącej wody lub przesiej, a w ciastkach nie będzie grudek.Źródło: Tina