Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prostota przygotowania, wyśmienity i oryginalny smak
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1665
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1665
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Składniki
Roztapiamy czekoladę w kąpieli wodnej. Oliwki kroimy w talarki. Na papierze śniadaniowym układamy łyżką małe krople czekolady. W środku każdej porcji umieszczamy plasterek oliwki i szczyptę pieprzu. Na wierzchu ostrożnie kładziemy kolejny arkusz papieru śniadaniowego i delikatnie przyciskamy, tak aby utworzyły się krążki. Tak przygotowaną całość wkładamy na kilka minut do zamrażarki, aby masa nabrała stałej konsystencji. Równie wyśmienita jest kombinacja gorzkiej czekolady z zielonymi oliwkami.