Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 88
Dodano: 02.09.2008
Odsłon: 21735
5-6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Margarynę roztop w rondlu, dodaj czekoladę (połamaną), mieszaj aż się roztopi i wlej skondensowane mleko, następnie wsyp kakao i podgrzewaj na małym ogniu tak, żeby się nie przypaliło. posmaruj tłuszczem papier do pieczenia i wlej równomiernie masę. Zostaw ok. godziny, tak żeby się schłodził i "scalił":). Potnij na prostokąty i gotowe.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

karolinka181 17 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
jestem rozczarowana, nie zastyglo sie...1 Kto głosował? | Odpowiedz

dorka78 04 września 2008Zgłoś do usunięcia
A jakie mleko slodzone czy nie?pozdrawiam1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ashira 02 września 2008Zgłoś do usunięcia
przepis Nigelli ;) mi nie chcialo zastygnac....ale z orzechami ziemnymi smakuje dokladnie jak snikers:D0 Kto głosował? | Odpowiedz