Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowe pyszności...
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424854
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424854
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Składniki
Mieszamy ze sobą w miseczce mąkę, cukier, proszek do pieczenia, posiekane orzechy laskowe i kakao.
W drugiej miseczce mieszamy ze sobą mleko, sok bananowy, jajka, rozpuszczoną i posiekaną margarynę. Sypkie składniki mieszamy z mokrymi.
Po wymieszaniu dodajemy pokruszoną czekoladę. Ciasto przekładamy do formy na muffiny wyłożoną papilotkami. Pieczemy przez około 20 minut w temperaturze 180 stopni.