Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy, szybki i sycący deser. Wspomnienie lata w styczniu. Dla wielbicieli bitej śmietany i leśnych owoców. Trochę kaloryczny ale cóż, raz się żyje:)
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 402
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 452
Pulpeciki z sosem będą stanowić idealny obiad. Samo przygotowanie pulpetów cz...
Odsłon: 294
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 233
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 138
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 402
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 452
Pulpeciki z sosem będą stanowić idealny obiad. Samo przygotowanie pulpetów cz...
Odsłon: 294
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 233
Ogórkowa to jena z kilku moich ulubionych zup. Zawsze gotuję ja w ten sposób...
Odsłon: 138
Składniki
Borówki rozmrozić i zblendować z 4 łyżkami cukru pudru. Dodać serek mascarpone i dokładnie wszystko razem wymieszać. Schłodzoną śmietankę ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać 2 łyżki cukru pudru. Na dno pucharków nałożyć krem borówkowy, na wierzch bitą śmietanę. Posypać borówkami. Podawać schłodzony.