Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy, szybki i sycący deser. Wspomnienie lata w styczniu. Dla wielbicieli bitej śmietany i leśnych owoców. Trochę kaloryczny ale cóż, raz się żyje:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1501
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231891
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5026
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1501
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231891
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5026
Składniki
Borówki rozmrozić i zblendować z 4 łyżkami cukru pudru. Dodać serek mascarpone i dokładnie wszystko razem wymieszać. Schłodzoną śmietankę ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać 2 łyżki cukru pudru. Na dno pucharków nałożyć krem borówkowy, na wierzch bitą śmietanę. Posypać borówkami. Podawać schłodzony.