Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 17 Ocena: 295
Dodano: 07.06.2010
Odsłon: 3982
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
przygotowałam budyń wg przepisu z opakowania i ochłodziłam go
pieguski włożyłam do fiolowej torebki śniadaniowej i rozgniotłam je tłuczkiem;) na drobny mak- to była moja dolna warstwa deseru
na nią dałam budyń
potem na bydyń kładłam pokrojne na ćwiartki rureczki i następnie przykryłam je warstwą z bitę śmietany
udekorowałam tym co zostało;) czyli pół ciasteczka pieguski dwie ćwiartki rureczek i okruszki które mi zostały przy ich krojeniu;) bo w mojej kuchni nic się nie marnuje:P
ważne żey jeśc od razu ponieważ jeden z deserów które włożłąm do lodówki nie był już tak dobry po czasie gdyż rureczki w lodówce stały się miękkie
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

karolciaa 10 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
mmmm...pycha :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

wanilia 29 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
jak to smakowicie wygląda :)mniam0 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchcik 08 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
mniam,mniam,mniam ;D0 Kto głosował? | Odpowiedz