Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uproszczona wersja smakołyku w typie pysznego Rafaello...
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 448
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 180
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 448
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 180
Przepis dnia
Składniki
Przygotuj budyń jak podano na opakowaniu. Dosyp wiórki kokosowe (zostawiając trochę na posypkę). Wystudź go. Na dnie keksówki ułóż petitki. Połóż wartwę budyniu, następnie znów ciastka, budyń (powtórzyć 2x), kończąc warstwą budyniu. Na wierzch posypać wiórki kokosowe oraz pokruszone ciastka petitki. Odstawić do lodówki by dobrze się "przegryzło". Najlepiej na całą noc :)