Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszny , świetnie nadaję się na upalne dni
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7686
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 244
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2702
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7686
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 244
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2702
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Składniki
Śmietanę chwilę ubijamy , dodajemy cukier waniliowy i śmietan-fiksy , następnie dalej ubijamy . Do ubitej śmietany dodajemy serek i chwilę jeszcze miksujemy. Schładzamy.
Truskawki miksujemy na gładki mus.
Biszkopty kroimy w małe kawałki a kiwi w drobną kostkę.
Na spód pucharków kładziemy połowę kremu z bitej śmietany , następnie układamy pokrojone biszkopty , mus z truskawek i resztę kremu. Na wierzch układamy pokrojone kiwi. Deser podawać dobrze schłodzony.