Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Deser wiśniowy"
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1466
Polecam.
Odsłon: 244
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 60
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 256
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1466
Polecam.
Odsłon: 244
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 60
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 256
Składniki
Bezy pokrusz, wsyp do pucharków lub salaterek. Włóż pod dwie łyżki konfitury wiśniowej. Śmietanę kremówkę ubij na sztywno (ew. dodaj trochę cukru pudru). Włóż do rękawa cukierniczego lub szprycy, wyciśnij dekoracyjnie na deserki. Posyp wiórkami czekoladowymi.
<strong>Czas przygotowania: 10 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie