Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Deser z borówkami"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Galaretkę rozpuść w 300 ml wrzącej wody. Borówki umyj, osusz i wsyp do 3 wyższych szklanek (kilka owoców pozostaw do dekoracji). Zalej zimną galaretką. Odstaw, by zastygła.
Na mleku ugotuj budyń z cukrem. Zimny utrzyj z masłem. Krem wyłóż na stężoną galaretkę. Deser udekoruj resztą owoców.
Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 3, cena za porcję 0,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie