Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Deser z kiwi"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8573
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8573
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Składniki
Kiwi obierz, pokrój na kawałki. Posyp cukrem pudrem, zmiksuj.
Śmietanę kremówkę ubij na sztywno. Herbatniki pokrusz. Do pucharków wsyp warstwę herbatników, włóż mus kiwi. Przykryj warstwą ubitej śmietany. Udekoruj startą na tarce o małych oczkach czekoladą.
<strong>Czas przygotowania 20 min, ilość porcji 10, cena za porcję 1,40 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie