Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3718
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3801
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 369
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 680
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3718
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3801
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 369
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 680
Składniki
Wykładamy dno naczynia herbatnikami.Rozpuszczamy galaretkę w połowie wody,studzimy.Ostudzoną mieszamy z serkiem homogenizowanym i wylewamy na herbatniki.Dobrze jeśli jest lekko gęsta.Wykładamy na górę następną porcję herbatników.Wkładamy do lodówki.
Obieramy kiwi,kroimy w kostkę i gotujemy w szklance wody.Po ok 10 min dodajemy kisiel cytrynowy rozmieszany w ok 2/3 szkl wody,wlewamy,mieszamy, zagotowujemy.Po zdjęciu z ognia wykładamy na herbatniki i wkładamy do lodówki na co najmniej 2 godz.