Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113598
Składniki
Wykładamy dno naczynia herbatnikami.Rozpuszczamy galaretkę w połowie wody,studzimy.Ostudzoną mieszamy z serkiem homogenizowanym i wylewamy na herbatniki.Dobrze jeśli jest lekko gęsta.Wykładamy na górę następną porcję herbatników.Wkładamy do lodówki.
Obieramy kiwi,kroimy w kostkę i gotujemy w szklance wody.Po ok 10 min dodajemy kisiel cytrynowy rozmieszany w ok 2/3 szkl wody,wlewamy,mieszamy, zagotowujemy.Po zdjęciu z ognia wykładamy na herbatniki i wkładamy do lodówki na co najmniej 2 godz.