Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30948
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3649
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4758
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30948
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3649
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4758
Składniki
Dużą płaską blachę wysmarować olejem. Masło ubić na pulchną masę. Dodać sól, cukier, wodę<miksować na gazie ok 10min Gdy zobaczymy, że gęstnieje mieszamy drewnianą łyżką aż zbrązowieje. Wylać masę na blachę. Kroić w pasy, gdy stwardnieje połamać na kostki.