Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8015
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 350
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3477
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 629
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8015
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 350
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3477
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 629
Składniki
Ubić lub zmiksować desery z zimnym mlekiem i połączyć z ubitą śmietaną
Zagotować cukier z 2 łyżkami wody i cienkim strumieniem wlewać,cały czas ubijając ,do ubitych poprzednio jaj
Połączyć 2 masy ,włozyć do plastikowego pojemnika lub woreczka foliowego i umieścić w zamrażalniku na 24 godz.
Z porcji tej uzyskuje się ok. 1,5 kg lodów Podawać przybrane bakaliami lub owocami