Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1402
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4055
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1401
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1402
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4055
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1401
Składniki
Ubić lub zmiksować desery z zimnym mlekiem i połączyć z ubitą śmietaną
Zagotować cukier z 2 łyżkami wody i cienkim strumieniem wlewać,cały czas ubijając ,do ubitych poprzednio jaj
Połączyć 2 masy ,włozyć do plastikowego pojemnika lub woreczka foliowego i umieścić w zamrażalniku na 24 godz.
Z porcji tej uzyskuje się ok. 1,5 kg lodów Podawać przybrane bakaliami lub owocami