Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30914
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3632
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4365
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1137
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30914
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3632
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4365
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1137
Składniki
Drozdze rozkruszyc w misce.Dodac cukier,jajka, olej,cukier waniliowy,mleko i make.NIE MIESZAC !!!! MIske przykryc sciereczka i odstawic na cztery godziny w cieple miejsce.PO tym czasie wymieszac skladniki na jednolita mase mozna dodac rodzynki.Blache posmarowac tluszczem wylozyc ciasto .Kruszonke zrobic z 50 g masla , 50 g cukru i 50g maki-wyrobic palcami posypac ciasto i piec ok 45minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni :):)
Przepis na duza blache ;) na zdjeciu drozdzak w miejszej formie z miejszej ilosci skladnikow ale czas 4h zachowany musi byc ;)