Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 28
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 153
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 130
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 38
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 125
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 28
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 153
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 130
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 38
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 125
Składniki
Drozdze rozkruszyc w misce.Dodac cukier,jajka, olej,cukier waniliowy,mleko i make.NIE MIESZAC !!!! MIske przykryc sciereczka i odstawic na cztery godziny w cieple miejsce.PO tym czasie wymieszac skladniki na jednolita mase mozna dodac rodzynki.Blache posmarowac tluszczem wylozyc ciasto .Kruszonke zrobic z 50 g masla , 50 g cukru i 50g maki-wyrobic palcami posypac ciasto i piec ok 45minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni :):)
Przepis na duza blache ;) na zdjeciu drozdzak w miejszej formie z miejszej ilosci skladnikow ale czas 4h zachowany musi byc ;)