Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326731
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12125
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17011
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326731
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12125
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17011
Składniki
Drozdze rozkruszyc w misce.Dodac cukier,jajka, olej,cukier waniliowy,mleko i make.NIE MIESZAC !!!! MIske przykryc sciereczka i odstawic na cztery godziny w cieple miejsce.PO tym czasie wymieszac skladniki na jednolita mase mozna dodac rodzynki.Blache posmarowac tluszczem wylozyc ciasto .Kruszonke zrobic z 50 g masla , 50 g cukru i 50g maki-wyrobic palcami posypac ciasto i piec ok 45minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni :):)
Przepis na duza blache ;) na zdjeciu drozdzak w miejszej formie z miejszej ilosci skladnikow ale czas 4h zachowany musi byc ;)