Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niby normalna drożdzówka a jednak...spróbuj a nie pozalujesz :))
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 98
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1188
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 98
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1188
Składniki
polaczyc wszystkie skladniki procz maki i zapachu
odstawiamy przykryte sciereczka na noc
rano dodajemy makę i zapach wyrabiamy moze byc drewniana łyzka albo dlońmi odstawiamy do wyrosniecia
przekladamy do blaszki proponuję ta wysoka duża na piekarnik bo wyrośnie :)
mozna posypac kruszonka lub owocami albo po upieczeniu polac lukrem
zapewniam iz dodatek zsiadlego mleka powoduje to iz ciasto nie jest suche
pozostaje tylo życzyc smacznego