Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niby normalna drożdzówka a jednak...spróbuj a nie pozalujesz :))
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
polaczyc wszystkie skladniki procz maki i zapachu
odstawiamy przykryte sciereczka na noc
rano dodajemy makę i zapach wyrabiamy moze byc drewniana łyzka albo dlońmi odstawiamy do wyrosniecia
przekladamy do blaszki proponuję ta wysoka duża na piekarnik bo wyrośnie :)
mozna posypac kruszonka lub owocami albo po upieczeniu polac lukrem
zapewniam iz dodatek zsiadlego mleka powoduje to iz ciasto nie jest suche
pozostaje tylo życzyc smacznego