Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niby normalna drożdzówka a jednak...spróbuj a nie pozalujesz :))
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 356
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3847
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1328
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 356
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3847
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1328
Składniki
polaczyc wszystkie skladniki procz maki i zapachu
odstawiamy przykryte sciereczka na noc
rano dodajemy makę i zapach wyrabiamy moze byc drewniana łyzka albo dlońmi odstawiamy do wyrosniecia
przekladamy do blaszki proponuję ta wysoka duża na piekarnik bo wyrośnie :)
mozna posypac kruszonka lub owocami albo po upieczeniu polac lukrem
zapewniam iz dodatek zsiadlego mleka powoduje to iz ciasto nie jest suche
pozostaje tylo życzyc smacznego