Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drożdżówki z orzechami"
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 226
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 743
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 920
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 226
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 743
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 920
Składniki
Przygotuj zaczyn drożdżowy. Kiedy wyrośnie wymieszaj z resztą składników ciasta. Odstaw, by wyrosło.
Podziel ciasto na 12 części. Rozwałkuj je na prostokąty. Na każdym połóż trochę marmolady, posyp wiórkami. Zwiń jak naleśnik, końce podwiń. Natnij je na końcach, posmaruj jajkiem, posyp orzechami. Upiecz.Źródło: Bella Relaks