Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drożdżówki z orzechami"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1045
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 976
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12874
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1045
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 976
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12874
Składniki
Przygotuj zaczyn drożdżowy. Kiedy wyrośnie wymieszaj z resztą składników ciasta. Odstaw, by wyrosło.
Podziel ciasto na 12 części. Rozwałkuj je na prostokąty. Na każdym połóż trochę marmolady, posyp wiórkami. Zwiń jak naleśnik, końce podwiń. Natnij je na końcach, posmaruj jajkiem, posyp orzechami. Upiecz.Źródło: Bella Relaks