Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba sprobowac zeby sie przekonac:)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
smietane ubic na sztywno,pod koniec ubijania dodac cukier puder,nastepnie delikatnie polaczyc smietane z jogurtem brzoskwiniowym.
brzoskwinie odcedzic i pokroic w kostke,zostawic z 3 kawalki do dekoracji.
rozpuscic dwie galaretki cytrynowe w 600ml goracej wody.
pokrojone brzoskwinki poloczyc z masa smietankowo-jogurtowa plus rozpuszczona zelatyne w niewielkiej ilosci wody(zelatyna musi byc chlodna) tak gotowa mase wylac na blache i wstawic do lodowki.
gdy ciasto juz zgestnieje poukladac zostawione brzoskwinie i zalac gestniejaca galaretka i ponownie wstawic do lodowki.Gotowe:) Zycze smacznego!!!