Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba sprobowac zeby sie przekonac:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
smietane ubic na sztywno,pod koniec ubijania dodac cukier puder,nastepnie delikatnie polaczyc smietane z jogurtem brzoskwiniowym.
brzoskwinie odcedzic i pokroic w kostke,zostawic z 3 kawalki do dekoracji.
rozpuscic dwie galaretki cytrynowe w 600ml goracej wody.
pokrojone brzoskwinki poloczyc z masa smietankowo-jogurtowa plus rozpuszczona zelatyne w niewielkiej ilosci wody(zelatyna musi byc chlodna) tak gotowa mase wylac na blache i wstawic do lodowki.
gdy ciasto juz zgestnieje poukladac zostawione brzoskwinie i zalac gestniejaca galaretka i ponownie wstawic do lodowki.Gotowe:) Zycze smacznego!!!