Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 336
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11132
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3768
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1295
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 336
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11132
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3768
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1295
Składniki
Białko ubijamy z cukrem, dodajemy żółtka, olej, proszek i ocet-odstwaimy do wyrośnięcia.Na koniec dodajemy mąkę.Pieczemy.
Budynie ugotować na wodzie z cukrem i cytryną ,Przestudzić. Utrzec masło i dodawać budyń.
Placek przekroić na pół. Na jedenj części połóżyć krem budyniowy, pokrojone brzoskwinie i trochę ubitej śmietany.Przykryć drugą częścią, posmarować resztą ubitej śmietany, na to biszkopty, namoczone w soku brzoskwiniowym.Polac wszystko rozpuszczczoną białą czekoladą