Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1397
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2955
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1046
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1817
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1397
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2955
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1046
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1817
Składniki
Białko ubijamy z cukrem, dodajemy żółtka, olej, proszek i ocet-odstwaimy do wyrośnięcia.Na koniec dodajemy mąkę.Pieczemy.
Budynie ugotować na wodzie z cukrem i cytryną ,Przestudzić. Utrzec masło i dodawać budyń.
Placek przekroić na pół. Na jedenj części połóżyć krem budyniowy, pokrojone brzoskwinie i trochę ubitej śmietany.Przykryć drugą częścią, posmarować resztą ubitej śmietany, na to biszkopty, namoczone w soku brzoskwiniowym.Polac wszystko rozpuszczczoną białą czekoladą