Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4193
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 326
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 812
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3672
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 751
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4193
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 326
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 812
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3672
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 751
Składniki
Białko ubijamy z cukrem, dodajemy żółtka, olej, proszek i ocet-odstwaimy do wyrośnięcia.Na koniec dodajemy mąkę.Pieczemy.
Budynie ugotować na wodzie z cukrem i cytryną ,Przestudzić. Utrzec masło i dodawać budyń.
Placek przekroić na pół. Na jedenj części połóżyć krem budyniowy, pokrojone brzoskwinie i trochę ubitej śmietany.Przykryć drugą częścią, posmarować resztą ubitej śmietany, na to biszkopty, namoczone w soku brzoskwiniowym.Polac wszystko rozpuszczczoną białą czekoladą