Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na tłusty czwartek i nie tylko, bardzo smaczne i łatwe w wykonaniu
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2582
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2582
Składniki
Do mąki dodać żółtka, śmietanę, szczyptę soli, proszek do pieczenia, spirytus. Wymieszać wszystkie składniki, a następnie zagnieść dokładnie ciasto.Gdy mamy już gotowe ciasto wałkujemy na grubość ok. 4mm i wycinamy faworki. Gotowe posypujemy cukrem pudrem.
Smacznego!!!